BHV/Push to talk

Wanneer er zich een calamiteit op kantoor of in de fabriek plaatsvindt is de BHV-er verantwoordelijk. Dan is het wel zo prettig dat deze zo efficiënt en optimaal mogelijk moet kunnen communiceren met collega’s en hulpdiensten. Daar heeft Green XS dé oplossing voor: “push to talk”.  

Dashboard
Eén omgeving voor inventarisatie en beheer van gebruikers, locaties, events, competenties, certificaten, agenda’s en protocollen. Houdt je gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond
Rapportages
EMS brengt van uur tot uur (grafisch) in beeld of uw organisatie compliant is met bijvoorbeeld RI&E, QHSE en het bedrijfsnoodplan. Dankzij de uitgebreide rapporten kunt u achteraf evalueren en verantwoorden.
Mobiele App
Bij onveilige situaties kunnen uw mensen met de mobile app alarmeren, notificaties ontvangen en met elkaar communiceren. Dankzij de app zet u vaardigheden van personen bovendien slim in, waardoor u bedrijfsrisico’s minimaliseert.
Widget
De widget is prominent zichtbaar op de desktop van iedere pc. Gebruikers beschikken ermee over een noodknop en kunnen geïnformeerd worden over incidenten.
Events
Maak events aan voor alles wat er binnen uw organisatie plaats vindt. Per event schrijft u een protocol en stelt u gebruikers, locaties en competenties in.
Competenties
Wie beschikt over welke competenties? Welke competenties zijn er precies nodig op een locatie of voor een door u aangemaakt event? En zijn die competenties ook daadwerkelijk allemaal aanwezig?
Aan/afwezigheid
Gebruikers in beeld o.b.v. locatie en competenties via een plattegrond. Alarmeringen over incidenten. Notificaties aan relevantie personen en organisaties en is iemand wel of niet aanwezig.

Contactformulier

Aanhef

Door het verzenden van dit formulier verklaart u bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.