Als ik thuis werk is de 3CX-app minder stabiel dan op kantoor. Hoe kan dit?

Vaak heeft u thuis een minder goed ingericht wifi-netwerk dan op de zaak. Een simpele switch naar het 4G-netwerk levert vaak een betere kwaliteit op.

Tip. uw wifi-zender staat meestal in de meterkast. Dit is niet de beste plaats. Kijk of het mogelijk is om de modem/router op een ‘vrije’ plaats in de woonkamer te zetten. Vraag ook eens naar onze thuiswerk wifi-oplossingen.