Ik kan in het buitenland geen gebruik maken van internet. Wat moet ik doen?

1. Controleer of roaming aan staat op uw toestel.
  2. Nog geen toegang? Zet dan uw mobiel tien minuten uit en herstart uw toestel.
  3. Uw mobiel kiest automatisch een netwerk, ook al is dit niet beste netwerk is in die regio. Wissel naar een andere provider en terug naar uw eigen provider. Dit doet u als volgt:

iOS: instellingen -> netwerkselectie -> automatisch uitzetten -> netwerk kiezen

Android: instellingen -> mobiele netwerken -> netwerkoperators

-> kies ander een netwerk
– Controleer de APN-instellingen:

* Vodafone: live.vodafone.com
* KPN/Telfort: portal.mmm.nl
* T-mobile: smartsites.t-mobile

Geen succes? Neem dan contact met ons op.