Controleer of Roaming aan staat op uw toestel

Zet uw mobiel 10 minuten uit en herstart uw toestel

Wanneer uw mobiel automatisch een netwerk kiest, betekent dat niet altijd dat dit automatisch het beste netwerk is in die regio. Wissel handmatig naar een andere provider en weer terug naar uw eigen.  Dit doet u als volgt:

iPhone: instellingen -> netwerkselectie -> automatisch uitzetten -> netwerk kiezen
Samsung: instellingen -> mobiele netwerken -> netwerkoperators -> kies ander een netwerk
Controleer uw APN-instellingen:
Vodafone: live.vodafone.com
KPN/Telfort: portal.mmm.nl
T-mobile: smartsites.t-mobile

Indien bovenstaande stappen niet hebben geholpen, neem dan contact met ons op.