Skip to content

‘Check je internetverbinding!’

Donderdag 17 februari 2022

Telefonische bereikbaarheid is binnen Green XS ons dagelijkse motto. Ik sta er al jaren mee op, en ga er soms letterlijk mee naar bed. Want voor je klanten ben je (bijna) 24/7 bereikbaar, toch?

Onze klanten weten dat maar al te goed. De internetverbinding is wel vaak nog een onderbelicht onderwerp, en ook daar zijn we zeer bedreven in. Natuurlijk heeft vandaag de dag iedere ondernemer internet. Geen kantoor kan meer zonder. Ook hier geldt, net als telefonie: je wilt gewoon bereikbaar zijn. Dat snappen wij bij Green XS maar al te goed. Al jaren analyseren wij met succes vele telefonie contracten waarin wij gaan voor de beste optie in combinatie bereikbaarheid versus kosten. Kortom, we kunnen de juiste internetverbinding uitzoeken. En alles eromheen! Want wat gebeurt als de verbinding weg valt? Hoe snel ben je weer online, en beschik je over een back up?

Je merkt het al aan mijn intro: als ondernemer is het goed jezelf de vraag te stellen of je niet eens onderzoek moet doen of je huidige internetverbinding wel de juiste is? Krijg je wel de juiste service voor de juiste prijs? Het is zeker zinvol om eens te onderzoeken welke internetverbindingen er allemaal zijn want de ontwikkelingen in deze markt volgen zich al jaren in rap tempo op. Denk alleen al aan alle lokale glasvezel initiatieven die er zijn. Je herkent ze vast wel dat je als meerdere bewoners van de straat je tegelijk in kan schrijven. Of hele bedrijventerreinen!

Met Green XS en mijn team merk ik de laatste maanden steeds meer dat we hierin van waarde – letterlijk – zijn voor onze relaties. We zijn capabel om de juiste partij en de juiste oplossing voor je te vinden. En we zoeken ook een snelle oplossing. Althans, de meest snelle. Want let op: soms kan het wel tien tot twintig weken duren. Dat wil je als ondernemer niet.

Dus mijn tip in deze februari bijdrage: check je internetverbinding!

En een 2e tip: wij doen dat graag voor je 😊

Groeten, Martijn van Dijk