Skip to content

CRM koppeling

Voor elk bedrijf is CRM (Customer Relationship Management) van levensbelang. Informatie over je (toekomstige) klanten heb je nodig om zakelijk successen te boeken. De informatie is, als het goed is, opgeslagen in een relatiebeheersysteem. Die moet wel altijd en overal (kantoor, thuis, mobiel) toegankelijk zijn voor management en medewerkers. Een perfecte CRM-koppeling met telecommunicatiesoftware en -apparatuur is daarbij broodnodig.

Informatie inzien

Werken beperkt zich allang niet meer tot kantoor, net zomin als van 9 tot 5. Medewerkers zijn veel onderweg of werken vanuit huis, ook buiten de gebruikelijke tijden. Zij moeten wel altijd en overal klanteninformatie uit de bedrijfssystemen kunnen inzien. Dat kan niet zonder programmatuur die de CRM-koppeling mogelijk maakt.

Specialist telecommunicatie    

Green XS levert uitstekende telecommunicatieprogramma’s om de uitwisseling met het CRM-bestand tot stand te brengen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Teams en de applicaties van KPN en Vodafone. Green XS is zelf partner en leverancier van telecommunicatieapparatuur van 3CX. Net als Green XS zelf is 3CX specialist op het gebied van telecommunicatie.

Perfecte CRM-koppeling

De integratie van 3CX met CRM-programma’s is van ongekende kwaliteit. Programma’s als Salesforce, Dynamics CRM, ZOHO, SuperOffice, Pipedrive, SugarCRM, Teamleader en Exact Online worden zeer eenvoudig en probleemloos gekoppeld. Tot die programma’s blijft het niet beperkt. 3CX kan met elk CRM-programma uitstekend samenwerken. Is de CRM-koppeling eenmaal gelegd, dan kan de medewerker vervolgens alle gegevens uit het CRM-programma direct gebruiken.

Van vijf tot oneindig aantal aansluitingen

Die medewerker moet kunnen vertrouwen op een uitstekende CRM-koppeling, waar en wanneer dan ook. Green XS zorgt daarvoor. Wij werken oplossingsgericht, efficiënt, kostenbewust, innovatief en duurzaam: dat mag u van ons verwachten.

  • Green XS biedt al 15 jaar oplossingen voor telefonie en dataverbindingen.
  • Wij zijn uniek: de enige telecommunicatiespecialist die zich exclusief op telefonie en dataverbindingen richt.
  • Dé specialist voor MKB en MKB+, van 5 tot oneindig aantal aansluitingen.
  • Green XS is betrokken partner voor u én serieuze gesprekpartner voor kleine en de grootste providers.
  • Wij kopen groot in: u profiteert van interessante kortingen die providers ons bieden.

Wilt u ook kunnen vertrouwen op perfecte communicatie met uw CRM-systeem, wanneer of waar u ook inlogt? Kies dan voor Green XS, dé specialist in telecommunicatie. Wij laten u graag zien wat dé oplossing voor u, uw medewerkers en uw bedrijf is!

Ja, Ik wil de perfecte CRM-koppeling voor mijn bedrijf. Neem contact met me op!

Gratis quick scan