Skip to content
Vorige slide
Volgende slide

Sip Trunking: de vervanger van ISDN

Veel bedrijven vertrouwen nog op de ISDN-centrale, waarin zij in het verleden hebben geïnvesteerd. Een groot deel van deze techniek wordt niet meer ondersteund. In 2021 verdwijnen ook de laatste ISDN-protocollen.

Met Sip Trunking (Sip is een communicatieprotocol, Trunk betekent lijn) biedt Green XS een uitstekend alternatief om deze centrales in gebruik te houden. Het gaat dus om puur en alleen een gesprekskanaal, niet meer, niet minder. Sip Trunking vraagt geen grote investering en biedt een uitstekende oplossing om in het verleden gedane investeringen te behouden.

Contactformulier

Contactformulier
Aanhef
reCAPTCHA

Green XS:

Sip Trunking: de vervanger van ISDN

Veel bedrijven vertrouwen nog op de ISDN-centrale, waarin zij in het verleden hebben geïnvesteerd. Een groot deel van deze techniek wordt niet meer ondersteund. In 2021 zijn ook de laatste ISDN-protocollen verdwenen.

Met Sip Trunking (Sip is een communicatieprotocol, Trunk betekent lijn) via VoIP biedt Green XS een uitstekend alternatief om deze centrales in gebruik te houden. Het gaat dus om puur en alleen een gesprekskanaal, niet meer, niet minder. Sip Trunking vraagt geen grote investering en biedt een uitstekende oplossing om in het verleden gedane investeringen te behouden.

Contactpagina
reCAPTCHA