Skip to content

Green XS:

onafhankelijk specialist voor telefonie en dataverkeer

De huidige, complexe wereld van telecommunicatie vraagt om professioneel advies en betrouwbare apparatuur en verbindingen. Daarvoor is het inschakelen van een onafhankelijk specialist telefonie en dataverkeer van groot belang. Green XS is die ongebonden specialist. Wij geven u dat advies, los van welke provider dan ook. Wij bieden u die apparatuur in de, voor u op maat gemaakte oplossing. Want er is voor ons maar één belang dat telt: úw belang!

De ontwikkelingen op het gebied van telefonie en dataverbindingen gaan snel.

  • Vaste telefonie en mobiele telefonie raken steeds meer geïntegreerd.
  • (Samen)werken in Microsoft Teams en andere digitale platforms (3CX) wint snel terrein.
  • Videobellen is inmiddels zakelijk geheel geaccepteerd.
  • Steeds meer remote control-functies worden met de telefoon bediend.
  • Het 5G-netwerk met zijn snelheid dient zich aan.

Autonoom

Wat zijn voor uw bedrijf de mogelijkheden die de huidige telecommunicatie biedt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Welke aanbieder spring het beste in op uw behoefte? Welke provider past het beste in uw financiële plaatje? Vragen, die het beste door een deskundig, autonoom opererende specialist kunnen worden beantwoord. Dat doen wij graag voor u. Met alle kennis van de markt die wij hebben.

Onafhankelijk specialist

Mobiele telefoniecloud telefonieintegratie van vaste en mobiele telefonievervanging van ISDN…. Wij focussen ons als een van de weinige, zo niet enige bedrijf in Nederland exclusief op telefonie en dataverbindingen. Zo kunnen wij u op alle (deel)gebieden van telecommunicatie van dienst zijn.

Als onafhankelijk specialist telecommunicatie hebben wij al vele honderden bedrijven geholpen. En met veel succes. Deze bedrijven zijn voor hun bedrijfsvoering aangewezen op perfecte telefonie- en dataverkeer. Wij hebben daarvoor gezorgd. Onze kennis op dit gebied garandeert ook voor uw bedrijf de beste oplossing.

Beste oplossing

Los van provider of leverancier zorgen wij voor de inrichting van de telefoon- en data-infrastructuur die uw bedrijf het beste past. Dat is voor iedere opdrachtgever maatwerk. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Elke onderneming vraagt haar eigen oplossing. Daarom werken wij als niet-gebonden specialist: alleen om ú die beste oplossing te bieden.

Profiteren

KPN, Vodafoon, T-Mobile, welke provider dan ook… het is ons om het even. De ene keer biedt de ene een betere dekking, meer mogelijkheden, een beter prijs, dan weer de ander. Het is maar net in welke regio, zelfs op welke locatie uw bedrijf gevestigd is, aan welke eisen moet worden voldaan. Met Green XS profiteert u in ieder geval altijd van de grote aantallen databundels die wij van de providers afnemen. Die voordelen ziet u terug in de tarieven.

Optimaal gebruik

Benieuwd of uw bedrijf optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die de hedendaagse vaste en mobiele telefonie biedt? Is de huidige provider de juiste voor uw eisen en wensen? Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is op het gebied van telefonie en dataverbindingen voor uw onderneming?

Laat u adviseren door dé onafhankelijke specialist telefoon en dataverbindingen van Nederland. Wij helpen u graag!

Ja, ik wil onafhankelijk advies over telefonie en dataverbindingen. Neem snel contact met mij op!

Contact opnemen- vrijblijvend adviesformulier website