Skip to content

Green XS  verfrissend!  helder!  doordacht!

Ik wil overstappen op cloud telefonie

Green XS is opgericht door Martijn van Dijk, omdat hij tijdens zijn werk in de telecomwereld hoorde van diverse klanten dat het ontbrak aan snelheid, flexibiliteit en persoonlijk contact. Er werd te vaak niet snel genoeg gehandeld en mensen voelden zich te veel een nummertje. Dit is iets wat Martijn graag anders wilde zien en heeft al zijn opgedane ervaring gebruikt om Green XS op te richten.

Snel, adequaat reageren en een persoonlijk 1-op-1 contact

dat is waar Green XS voor staat en waar we ons hard voor maken. Bij ons krijg je een persoon aan de lijn, die weet hoe die moet anticiperen op je vraag. We verplaatsen ons niet alleen figuurlijk in jou, maar we komen ook daadwerkelijk naar je toe om een inventarisatie te maken van de zaken waar jij tegenaan loopt.

Daarnaast hebben wij alles in eigen beheer

en elke medewerker van Green XS heeft ruime kennis, ervaring en know-how om elke vraag van je te kunnen beantwoorden en op te lossen. Vanwege onze nauwe contacten met diverse leveranciers van (mobiele) telefonie en data-opslag en beheer kunnen we kwaliteit leveren waarmee je ook nog eens aanzienlijk bespaart op je maandelijkse kosten.

Dit en onze befaamde nazorg maakt dat we onderscheidend zijn in de wereld van de telecommunicatie!

Green XS:

en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Green XS vinden wij betrokkenheid, het stipt nakomen van afspraken, collegialiteit en het delen van de nieuwste kennis van groot belang.

Heel bewust is ‘Green’ een onderdeel van onze bedrijfsnaam. Omdat wij als business partner onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun bedrijfsgroei. En omdat wij zelf een ‘groen’ denkend en handelend bedrijf zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons dan ook geen modewoord maar een bewuste keuze.

Niet alleen dragen wij zorg voor een zo milieuvriendelijke verwerking van afval en beperken wij energieverbruik zo veel mogelijk. Als maatschappelijk bewust en betrokken organisatie ondersteunen/sponsoren wij eveneens bestaande en nieuwe MVO-initiatieven, diverse goede doelen en een aantal sportactiviteiten

In 2018 hebben wij ons persoonlijk ingezet door mee te doen aan de Noordkaap Challenge. Fietsen vanaf de Noordkaap naar Amersfoort. Wij hebben de eerste week meegedaan. Dat alles om aandacht te krijgen voor de Stichting Geef Om Kinderen. Opbrengsten gaan 1op1 naar onderzoekinstituten die continue bezig zijn medicijnen te ontwikkelen voor ernstig zieke kinderen. Kinderen met een stofwisselingsziekte, hersenstamcelkanker of hartafwijkingen. Tevens hebben wij gelinkt aan dit project ‘Noordkaap Blond’ laten brouwen door Rock City Beers.

Contactpagina
reCAPTCHA