Skip to content

Op zoek naar een flexibel én voordelig communicatiemiddel binnen jouw organisatie? Stap over naar 3CX!

3CX is een telefooncentrale die ervoor zorgt dat je als bedrijf je productiviteit kunt verhogen en je klantbeleving kunt verbeteren, en tegelijkertijd blijven je kosten en administratieve werklast laag. Door de geavanceerde functionaliteiten die het systeem met zich meebrengt blijf je als bedrijf volledig up-to-date met de modernste technologieën. Ben jij klaar om de overstap te maken?

We benoemen kort de belangrijkste voordelen van 3CX:

 1. 3CX is flexibel & mobiel
  Door de apps voor mobiele apparaten ben je altijd en overal bereikbaar, ook als je niet op kantoor bent.

 2. 3CX is kostenbesparend
  Telecomkosten kunnen behoorlijk oplopen. 3CX biedt een alles-in-één oplossing waarmee een heleboel van deze kosten kunnen worden bespaard.

 3. 3CX is schaalbaar
  Je wilt als bedrijf natuurlijk nooit te veel betalen voor je abonnementen. 3CX past zich aan aan de grootte van je bedrijf om zo onnodige kosten te voorkomen.

 4. 3CX bevat geavanceerde functionaliteiten
  Meegaan met de nieuwste technologieën is iets waar 3CX voortdurend mee bezig is. Het biedt verschillende functionaliteiten om de werkflow binnen je organisatie te optimaliseren.

 5. 3CX is veilig & betrouwbaar
  De bescherming van gevoelige informatie is een must binnen vrij wel alle bedrijven. Veiligheid én betrouwbaarheid kunnen worden gegarandeerd met het gebruik van 3CX.

Optimaliseer de werkflow binnen je bedrijf en download eerst onze whitepaper
In onze whitepaper wordt een uitgebreid beeld gegeven van de voordelen die 3CX meebrengt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt de whitepaper direct in je inbox!

3CX Whitepaper

Liever meteen een (digitale) demo?
Dat kan natuurlijk ook. We laten het systeem graag aan je zien. Stuur even een e-mail naar martijn@green-xs.nl of bel naar 088-5055655 voor het maken van een afspraak.