Skip to content

De perfecte omgeving voor thuiswerken

Wat tot voor een paar maanden geleden uitzondering was, is nu de normaalste zaak van de wereld: thuiswerken. Sterker nog: zonder thuiswerken zouden vele bedrijven in deze tijd hun deuren kunnen sluiten. Voorwaarde voor thuiswerken: een rustige werkplek in je woning. En natuurlijk een uitstekende oplossing voor telecommunicatie en bereikbaarheid.

Voor die werkplek heeft u het liefst een ruimte die u afsluit van de overige activiteiten in huis. Een tafel of een bureau, een goede stoel, telefoon, laptop, een extra scherm, een computer en u kunt aan de slag.

Perfect internet

Tenminste, als dat internet maar goed z’n werk doet. En als u tegelijk kunt videobellen, documenten kunt delen, chatten, samenwerken met collega’s, noem maar op. En als u maar kunt bellen en gebeld kunt worden zoals u dat ook op kantoor kunt. Inclusief alle mogelijkheden om door te verbinden, klantinformatie in te zien, correspondentie te raadplegen en meer wat nodig is om een goed zakelijk gesprek te voeren.

Onafhankelijke telecom-specialist

Die voorwaarden, daar zorgen wij voor. Green XS is dé specialist op het gebied van telecommunicatie voor MKB- en MKB+-bedrijven: niet alleen voor de zaak, maar ook om thuiswerken probleemloos te laten verlopen. We werken onafhankelijk van welke provider (KPN, T-Mobile, Vodafone en andere) dan ook. Zo kunnen wij voor u altijd de beste oplossing kiezen en profiteert u van prijsvoordelen die wij met de inkoop op grote schaal bedingen.

Softphone

Een goede oplossing voor thuiswerken-alsof-je-op-kantoor-zit is softphone, dat door meerdere producenten wordt geleverd. Softphone is een applicatie die op de pc, laptop of tablet wordt geïnstalleerd en waarmee de gebruiker kan bellen en videobellen. Hij heeft een telefoontoestel op zijn beeldscherm staan die hij met zijn muis of toetsenbord bedient. Tegelijk heeft hij, eenmaal ingelogd op het netwerk van zijn bedrijf, de beschikking over alle informatie die hij maar nodig heeft om een goed zakelijk gesprek te voeren. En alle mogelijkheden die hem op kantoor ter beschikking staan, zijn ook nu aanwezig, zoals presentieoverzicht van collega’s – ook als zij thuiswerken! -, doorverbinden, wachtstand, meerdere lijnen openzetten, enzovoort. Daarmee biedt een softphone ook de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld call centre-medewerkers en supportmedewerkers.

De beste headset

Om goed en ongestoord met softphone te kunnen werken, is het raadzaam een headset te gebruiken. Wij leveren die in alle vormen en maten. Duo of mono, in het oor, op het oor of over het oor, soft-ketting: u zegt het maar. Kijk goed naar de specificaties: een headset met active noise cancelling, die het rumoer om u heen buitensluit, is bijna een must voor thuiswerken..

Thuiswerken mogelijk maken

Thuiswerken blijft niet beperkt tot deze corona-periode. Werkgevers en medewerkers ervaren de enorme voordelen. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers, mits zij een goede werkplek hebben waar zij niet gestoord worden, productiever zijn dan op kantoor. Video-overleg bespaart veel reistijd en wordt veel efficiënter gevoerd. Thuiswerken is, nu en straks, niet meer weg te denken uit onze werkomgeving. Daarom is het zaak daarvoor nu de juiste maatregelen te treffen. Wij helpen u daar graag bij.