Skip to content

Gerben Schouten per 1 juli nieuw gezicht bij Green XS

Soest, vrijdag 10 juni 2022

We zijn enorm blij dat we per 1 juli aanstaande Gerben Schouten (40) mogen verwelkomen binnen het team van Green XS. Als Service Medewerker Binnendienst zal Gerben onze gelederen komen versterken en onze relaties bij staan. Martijn van Dijk, directeur-eigenaar van Green XS is blij met zijn komst: ‘Gerben past goed bij ons team. Er was meteen een klik en ik kijk uit naar vrijdag 1 juli. Het leek ons leuk om Gerben wel alvast te introduceren aan iedereen via een kort interview.’


Hoi Gerben, gefeliciteerd met je nieuwe job! Vertel: wat ga je doen bij Green XS?

‘Ja, dank je! Ik ga aan de slag als Service Medewerker Binnendienst en ik ga doen waar ik goed in ben en happy van wordt: service verlenen aan klanten. Dit geldt in de breedste zin van het woord. Uiteraard als er storingen of andere vormen van ‘troube shooting’ zijn, maar ook juist pro actief te werk gaan. Het moet gewoon goed geregeld zijn voor de relaties van Green XS.’

Kun je ons iets meer vertellen over jezelf?

‘Natuurlijk. Ik ben inmiddels 13 jaar heel gelukkig samen met Britt en we hebben sinds 1,5 jaar een zoontje: Mace. Een heerlijk kereltje waar we intens van genieten. Uit eten is een fervente hobby van ons en minimaal één keer per maand bezoeken we een leuk, nieuw restaurant. Daarnaast sport ik 3 á 4 keer per week in Soest bij Crossfit.’

Hoe kwam je bij Green XS?

‘Ik werd geattendeerd door een collega van me. Ik was hiervoor actief bij KPN in een soort gelijke functie en was op zoek naar iets nieuws. Hierdoor bekeek ik de vacature en was ik eigenlijk meteen al enthousiast. Ik ben geboren en getogen in Soest en dat het dus ook – letterlijk – twee straten verderop zat maakte het nog mooier. We kende elkaar nog niet.’

Hoe was je eerste indruk?

‘Ja, top. We kenden elkaar nog niet maar het voelde wel meteen vertrouwd. Zoals net gezegd kom ik zelf ook uit Soest en zodoende heb je een overlap qua netwerk. Daarbij is Martijn van Dijk ook een hele aardige kerel. Ik voelde me bij hem meteen op m’n gemak. Het was een ABC’tje dat we er snel uit waren.’

Wat trekt je aan om hier aan de slag te gaan?

‘Wat mij vooral aantrekt is is dat ik bij Green XS klantcasussen binnen krijg en die moeten opgelost worden. Het helpen van mensen zit in mij. En binnen deze job help je mensen weer verder op weg.’

Tot 1 juli!

‘Zeker weten. Ik heb er zin in!’