Skip to content

Gratis Telecom Quickscan

Bespaar minimaal 30% op uw telecom-kosten!

Met de gratis telecom quickscan laat Green XS u snel zien hoe en hoeveel u op uw telecomkosten kunt besparen. Deze scan hebben wij al bij honderden bedrijven uitgevoerd. De scan is goed voor een gemiddelde besparing van minimaal 30 procent, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeleverd!

Kosten besparen

Juist in deze tijd is telecommunicatie van belang. Thuiswerken, werken in de cloud, videoconferentie… Sluit uw contract goed aan op deze eisen? Biedt het u voldoende flexibiliteit? Betaalt u niet te veel? Zijn er betere, slimmere en goedkopere oplossingen?

Wij zoeken dat graag voor u uit.

Voor de gratis quick scan-telecom hebben wij het volgende nodig:

  • de facturen van de laatste drie maanden,
  • de gegevens over het verbruik binnen uw bedrijf en
  • het lopende contract.

Mobiele en vaste telefonie

Die documenten bekijken wij kritisch. We analyseren de gegevens en bieden u binnen drie werkdagen deskundig advies voor uw mobiele telefonie, vaste telefonie en datacommunicatie.

De analyse en het advies bieden wij u gratis én vrijblijvend aan. Waarom? Omdat in deze tijd elke onderneming een steuntje in de rug nodig heeft. Zeker als dat leidt tot kostenbesparing.

Green XS: dé specialist!

De analyse en het advies worden u aangeboden door Green XS.

Green XS is dé specialist op het gebied van telecommunicatie voor MKB- en MKB+-bedrijven: organisaties met 5 tot meer dan 500 medewerkers. We werken onafhankelijk van welke provider (KPN, T-Mobile, Vodafone en andere) dan ook. Zo kunnen wij voor u altijd de beste oplossing kiezen. Tegelijk profiteert u van prijsvoordelen die wij met de inkoop op grote schaal bedingen.

JA! Neem contact met mij op, want ik wil ook vrijblijvend weten hoeveel ik kan besparen:

Gratis quick scan