Skip to content

Green XS biedt perfect alternatief voor fysieke meeting met hosting platform 3CX

Het coronavirus heeft ertoe geleid dat zo ongeveer half Nederland thuis werkt. Betekent dit dat face to face-overleg met collega’s en klanten niet meer mogelijk is? Welnee! Green XS biedt met hostingsplatform 3CX een uitstekend alternatief voor een fysieke meeting door middel van web- en videoconferentie. Je ziet en praat met elkaar alsof je samen aan de vergadertafel zit: met een veilige virusvrij zone tussen jullie in!

3CX garandeert een geruisloze communicatie tussen een onbeperkt aantal gespreksdeelnemers. De videoconferentie-mogelijkheden van 3CX zijn praktisch onbeperkt, terwijl het gebruik bijzonder eenvoudig is.

Geen software of plug ins nodig

Een van de grote voordelen van 3CX videoconferentie: deelnemers hoeven geen extra software of plug ins te downloaden of te installeren. Een link in jouw uitnodiging biedt hen toegang tot de videovergadering, met jou als beheerder. En ook het beheer is zo simpel als het maar zijn kan. Met een bijzonder gebruiksvriendelijke interface die vooral een beroep doet op je intuïtie, is het werkelijk een appeltje-eitje om een vergadering-op-afstand te starten en te begeleiden.

Whiteboard

Tijdens de bijeenkomst-op-afstand kan je alles delen met je gesprekspartners. Je laat eenvoudig presentaties en berekeningen zien. Jij en je participanten hebben zelfs de beschikking over een whiteboard voor real time aantekeningen maken: ideaal voor brainstormsessies! Ondertussen kun je pdf’s en andere bestanden simpel naar elkaar sturen.

Ook prettig: je kunt de videoconferentie al net zo gemakkelijk opnemen. Een uitkomst voor hen die even niet in de gelegenheid zijn de virtuele bijeenkomst live bij te wonen.

Onbeperkt aantal gebruikers

Real time communicatie en optimale samenwerking op afstand zonder dat er ook maar een virus tussenkomt: dat is wat 3CX met haar alternatief voor een fysieke meeting biedt. En iedereen kan deelnemer: 3CX stelt geen beperking aan het aantal gebruikers. Daarnaast biedt 3CX tal van andere mogelijkheden, zoals beveiligde Meeting Rooms voor vertrouwelijke gesprekken op afstand.

Green XS

Hostingsplatform 3CX wordt geleverd door Green XS, de onafhankelijk specialist in telecommunicatie. Wij werken graag met 3CX; het platform kent een voor gebruikers voordelige kostenstructuur. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij elke klant het voor hem meest interessante communicatiepakket bieden. Zo bieden wij oplossingen op maat, met de financiële voordelen van grootinkoper bij de providers.

Tarieven
Je kunt de webmeeting tool van 3CX tot 50 gebruikers al gebruiken voor een bedrag vanaf € 30,00 per maand. Uiteraard helpen we je ook graag als het een keer vrijblijvend wilt proberen.

Corona-proof

Wil jij je bedrijf ook in deze roerige tijden geruisloos kunnen voortzetten? Vertrouw dan op Green XS. Wij zorgen er dan voor dat ook jij in no time corona-proof kunt overleggen en ondernemen, met je medewerkers in hun eigen veilige omgeving en tóch dichtbij. Laat hiernaast je gegevens achter, mail met salessupport@green-xs.nl of bel ons op 088 – 5055655 en wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door.