Skip to content

Haperend telecomnetwerk? Green XS analyseert en lost problemen bereikbaarheid op!

Green XS analyseert en lost
problemen bereikbaarheid op!

Bedrijven zijn sterk afhankelijk van een goed werkend draadloos netwerk. Bereikbaarheid is net zo belangrijk als prijs, kwaliteit, service en andere criteria waarop afnemers selecteren. Bereik en dekking van het netwerk voor telecommunicatie hebben topprioriteit. Green XS brengt met geavanceerde meetapparatuur dat bereik en die dekking in beeld. En voor eventuele problemen hebben wij uitstekende oplossingen.

Dekking en bereik
Dekking en bereik van een telecomnetwerk verschillen per regio, per streek, per stad, zelfs per locatie. Er zijn vele factoren die de kwaliteit ervan beïnvloeden. Green XS maakt met metingen op detailniveau eventuele problemen op het gebied van dekking, interferentie en bandbreedte inzichtelijk. Zo meten wij het signaalniveau van het 2G-, 3G- of 4G-netwerk. We voeren radiofrequentiemetingen uit om (ver)storingen op te sporen. We testen de componenten van het netwerk om te controleren of zij voldoen aan de vereiste specificaties.

Oplossingen telecomnetwerk
Op die manier brengen wij problemen in het netwerk tot in detail aan het licht.
De resultaten van onze metingen krijgt u keurig in een rapportage toegestuurd. Uiteraard bieden wij u ook oplossingen om deze problemen op te lossen. Een uitgebreid advies en een plan van aanpak sturen we tegelijk mee. Zo optimaliseren wij het netwerk waarvan u, uw bedrijf en uw bedrijfsvoering zo afhankelijk zijn.

Specialist telecommunicatie
Green XS noemt zich dé specialist op het gebied van telecommunicatie. Dat doen we niet zonder reden. Green XS is een van de weinige, zo niet het enige bedrijf in Nederland dat zich exclusief bezighoudt met telefoonverkeer en dataverbindingen.

Onafhankelijk advies
Green XS is een onafhankelijk telecombedrijf. Wij werken onafhankelijk van welke provider dan ook. Dat betekent dat we voor elke opdrachtgever afzonderlijk de voor hem beste oplossing bieden. Tegelijk profiteert u, als klant, wel van de grootschalige inkoop van databundels die we bij alle grote (KPN, T-Mobile, Vodafone) en kleine providers plaatsen. Dankzij de kortingen die wij bedingen kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren.

Betrokken
Wij richten ons op MKB- en MKB+-bedrijven met vijf tot meer dan vijfhonderd aansluitingen. Zo zijn wij in staat onze dienstverlening op hoog niveau te houden en betrokken te zijn bij de bedrijven waaraan wij onze diensten verlenen.

Heeft u problemen met de bereikbaarheid van uw bedrijf? Wilt u weten waar het aan schort in het telecomnetwerk waar u gebruik van maakt? Wij voeren voor u een gedegen technische analyse uit. Neem vrijblijvend contact met ons op, of klik op onderstaande knop zodat wij contact met u kunnen opnemen.