Skip to content

IK GA OP VAKANTIE EN NEEM MEE… MIJN TELEFOON – Cas

Welcome back Cas! Net terug van een heerlijke vakantie en wij zijn even benieuwd, hoe veel of hoe weinig gebruik jij je telefoon op je vakantiebestemming? Daarom een paar vragen over telefoongebruik op reis… 😊

 1. Allereerst, fijn dat je er weer bent Cas! Je bent in Amerika geweest, kan je ons meenemen in dit avontuur. Wat heb je gezien en gedaan?
  Cas: Een avontuur was het zeker! Samen met mijn vriendin en vrienden heb ik een rondreis gemaakt door California, Arizona en Nevada. We hebben drie weken rondgereisd, allebei in een eigen camper en vooral veel natuur gezien’.
 2. We hebben een keuze-vraag voor je: Op vakantie gebruik ik mijn telefoon meer of minder dan thuis?
  Cas: ‘Minder dan thuis!’
 3. Voor wat kan je je telefoon absoluut niet missen op vakantie?
  Cas: ‘Navigatie, muziek en mijn vriendin gebruikt mijn telefoon voor het maken van foto’s’.
 4. Wat is de leukste vakantiefoto die met een telefoon gemaakt is?
  Cas: ‘Dat is de foto waar ik zelf sta te fotograferen met mijn losse camera bij Horseshoe Bend, een waanzinnige plek in Arizona’.
 5. Wie appte of belde je als eerste toen je weer veilig thuis was?
  Cas: ‘De vrienden waarmee we gereisd hebben. Zij zijn voor drie maanden aan het rondreizen en nog onderweg’.
 6. Ben je door je bundel heen of pas je deze nog aan voordat je op vakantie gaat?
  Cas: ‘Ik heb een onbeperkte bundel die ik bijna overal op de wereld kan gebruiken. Hier was iedereen tijdens de reis erg blij mee, ook als hotspot werd dit geregeld gebruikt om foto’s te kunnen delen’.
 7. Tot slot, nu we het toch over avonturen hebben. Je gaat Green XS verlaten. Kun je al iets vertellen over je nieuwe zakelijke avontuur of wat je in gedachten hebt?
  Cas: ‘De afgelopen acht jaar heb ik mij binnen Green XS mogen ontwikkelen en alle aspecten van het werken in de telecom mogen ervaren. Ik vind de telecommarkt een hele interessante markt, echter ben ik erachter gekomen dat mijn passie meer ligt in de echte IT-markt. Ook wil ik me graag kunnen ontwikkelen in een grotere organisatie met meer doorgroeimogelijkheden. Ik ben rustig om me heen aan het kijken naar een nieuw avontuur en tot die tijd zet ik me nog graag in bij Green XS’.