Skip to content

Klanten vertellen: Mark, directeur-eigenaar van POT Verhuizingen & Logistiek

Ik ben Mark Pot, directeur-eigenaar van POT Verhuizingen & Logistiek te Utrecht, Apeldoorn en Amersfoort. Ik werk al een aantal jaren met Green XS, met veel plezier!

Mobiele telefonie is heel belangrijk voor ons

In onze logistieke branche is mobiele telefonie ontzettend belangrijk – het moet gewoon in orde zijn. Green XS verzorgt voor ons alle mobiele telefonie. Dat betekent dat Green XS voor ons heeft uitgezocht (en blijft uitzoeken!) welke deal van welke aanbieder het beste bij onze behoeften aansluit. Vervolgens verzorgt Green XS zowel de contracten en aansluitingen als de mobiele telefoons an sich. En dat is erg prettig.

De markt van mobiele telefonie is niet altijd even transparant

Waarom wij niet direct bij de provider afnemen, maar het geheel liever aan Green XS overlaten? Wij werken heel bewust met Green XS samen. De markt van mobiele telefonie is namelijk niet altijd even transparant. Er zijn veel aanbieders van mobiele telefonie die veel te hoge prijzen vragen, of veel te grote abonnementen afnemen. Heel eerlijk? Ik heb helemaal geen zicht meer op hoe het precies zit, laat staan op wat bij mijn bedrijf past! Je kunt je voorstellen dat een goede partner daarom erg waardevol is: met Green XS weet ik nu zeker dat ik gebruik maak van niet alleen de meest voordelige deal, maar ook de deal die het beste bij POT verhuizingen & logistiek past.

Door Green XS worden wij oprecht goed geadviseerd

Hoe vaak komt het nog voor dat je zeker weet dat een bedrijf écht het beste met jou voor heeft? Met Green XS zit het helemaal goed: daarbij heb ik het gevoel oprecht goed geadviseerd te worden. Ik heb zicht op mijn telecom en ik weet dat ik goed zit. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst, als mijn behoeften óf het aanbod wellicht veranderen. 

Daarom heb ik een heel goed en betrouwbaar gevoel bij Green XS, en dat is mij ontzettend veel waard.

 

Benieuwd geworden naar wat Green XS jouw bedrijf zou adviseren omtrent jouw telecom? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!