Skip to content

Online thuiswerken: Teams en Green XS, een sterk koppel

Nederland is compleet aan het thuiswerken geslagen. De weinige filemeldingen op de radio, de lage prijzen aan de pomp, de vele geparkeerde auto’s in de straat: allemaal indicatoren voor massaal gebruik van de veilige thuisomgeving, ook als het op werken aankomt. Daar hoort er nog eentje bij: de enorme populariteit van Teams van Microsoft.

‘Teams’ is Het Magische Woord van ondernemend Nederland geworden. Negen van de tien bedrijven vertrouwen op deze applicatie om het dagelijkse werk, zo goed en zo kwaad als dat kan in deze buitengewone tijden, online te kunnen doen.

Perfect (samen)werken online

Medewerkers bellen in vanaf hun zolder- of studiekamer voor een videoconference. Ze geven vanuit hun woning professionele presentaties die andere deelnemers – collega’s, klanten, leveranciers, andere relaties – op de eigen pc, laptop of telefoon direct kunnen volgen. Ze delen naadloos documenten met elkaar; documenten, veelal gebaseerd op die andere applicaties van Microsoft zoals Word, Excel en PowerPoint. Ze werken ‘live’ met collega’s aan dezelfde documenten waarin wijzigingen real time worden bijgehouden zodat iedereen direct de nieuwste gegevens in beeld heeft.

En Teams biedt meer: een announcement-functie voor belangrijk nieuws, chatten met deelnemers aan een overleg, integratie van andere business-software. Teams is dan ook veel meer dan alleen maar beeldbellen: het is een complete hub van waaruit je alle kanten op kan. Zoals Schiphol dat is voor de luchtvaartreiziger.

Prijsvoordelen

En zoals Schiphol zijn verkeersleiding, bagageafhandeling en grondpersoneel nodig heeft om alles in goede banen te leiden, moet ook Teams kunnen vertrouwen op een perfecte infrastructuur en vakspecialisten op communicatiegebied. Die worden geboden door Green XS, dé specialist op het gebied van telecommunicatie voor MKB- en MKB+-bedrijven: organisaties met 5 tot meer dan 500 medewerkers. Wij werken onafhankelijk van welke provider (KPN, T-Mobile, Vodafone en andere) dan ook. Zo kunnen wij  de ondernemer altijd de beste oplossing bieden. Tegelijk profiteert hij van prijsvoordelen die wij met de inkoop op grote schaal bedingen.

Vodafone: Teams zes maanden gratis

Een van de beste oplossingen als het op Teams aankomt, wordt op dit moment door Vodafone aangeboden. Vodafone stelt voor een periode van zes maanden aan haar klanten met vijftig of meer aansluitingen Teams gratis beschikbaar. Bovendien kunnen bestaande én nieuwe klanten rekenen op vier uur gratis ondersteuning bij het activeren en inrichten van de applicatie. Bestaande klanten tot vijftig aansluitingen krijgen, behalve Teams zes maanden gratis beschikbaar, twee uur ondersteuning.

Voordeel: bespaar tijd!

Thuiswerken: nu, en ongetwijfeld ook straks ná corona, is het niet meer weg te denken in ondernemend Nederland. Het online werken laat dagelijks de vele voordelen zien: geen reistijden, efficiënter overleggen en vergaderen, alle benodigde documenten direct digitaal bij de hand. Enige voorwaarden: een uitstekende en goed ingerichte applicatie en een uitstekende infrastructuur. En daarvoor bent u bij Green XS aan het juiste adres!

Laat hiernaast je gegevens achter, mail met salessupport@green-xs.nl of bel ons op 088 – 5055655 en wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door.