Skip to content

BHV app 'Push to talk'

Als er zich een calamiteit voordoet, dan is goede informatie letterlijk van levensbelang. Met de BHV app 'Push to talk' helpt Green XS bedrijfshulpverleners om optimaal te kunnen communiceren.

Bij een calamiteit kan met de BHV app de situatie worden vastgelegd in een foto. Deze foto wordt direct doorgestuurd naar alle BHV’ers van het bedrijf, zodat zij zien wat er van hen verwacht wordt. De BHV-coördinator krijgt vervolgens door welke BHV’ers waar zijn en hij kan op deze manier efficiënt sturing geven. 

Maar de BHV applicatie biedt meer:  Op verschillende beeldschermen door de organisatie kan een widget geplaatst worden die medewerkers kunnen activeren om zo de BHV-organisatie te informeren over een calamiteit.
Via de e-learning module worden tijdig de nodige trainingen aangeboden om de vereiste en benodigde certificaten te behouden.

De Push to talk-app is viervoudig redundant uitgevoerd: wifi, 4G, 2G en SMS-dienst.

Hebben we uw interesse gewekt? Vul uw gegevens in hiernaast en wij leggen u graag de mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek of een demonstratie op locatie. 

Contactformulier

Contactformulier
Aanhef
reCAPTCHA