Skip to content

VastMobiel integratie

Green XS is gespecialiseerd in het volledig integreren van vaste en mobiele telefonie. Met medewerkers die veel vaker niet op kantoor is het voor elk bedrijf van groot belang om hun bereikbaarheid thuis en op de weg optimaal te houden.

Daarvoor biedt Green XS een app, slimme routeringsmogelijkheden, een vaste vergoeding per werkplek en één factuur met heldere specificering voor het gehele bedrijf. U hoeft niet te investeren in de vaste telefonie van uw bedrijf; met de ‘in the cloud’-oplossing bent u altijd zeker van de laatste softwareversie.

De app op de mobiele telefoon werkt met het vaste telefoonnummer van de medewerker op kantoor. De app stelt hem in de gelegenheid oproepen naar het vaste nummer met zijn mobiele telefoon te beantwoorden. Neemt hij niet op, dan wordt het telefoontje doorgeschakeld naar een collega op kantoor.

Daarmee biedt Green XS een goed alternatief voor de VaMo-oplossingen van providers, die uitgaan van het mobiele nummer van de medewerker. Daarin schuilt het gevaar – zeker als de medewerker zijn eigen mobiele telefoon gebruikt – dat privételefoontjes bij collega’s terecht komen. Om redenen van privacy is dat uiteraard niet wenselijk.

Contactformulier

Contactformulier
Aanhef
reCAPTCHA