Skip to content

Thuiswerken met onze 3CX oplossing

Thuiswerken, flexwerken, remote werken. Het is 2021 en we doen (bijna) niet anders meer  met z’n allen. Hoe zorg jij er als werkgever voor dat je jouw medewerkers biedt wat zij nodig  hebben om efficiënt te werken? Dáár hebben we een oplossing voor gevonden, genaamd 3CX. 

3C-watte? 

3CX is een cloud telefonie oplossing die al door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd  wordt gebruikt. Wij van Green XS zijn Platinum Partner van 3CX. We horen je denken: dat  zijn veel X-en in één zin, en Platinum Partner, wat wil dat zeggen? En nog belangrijker: wat  heb ík daaraan? Nou, behoorlijk wat. 3CX wordt ook wel ‘de communicatie van de  toekomst’ genoemd, en wel om de volgende vier redenen: 

1. Heel eenvoudig in gebruik 

Om 3CX te gebruiken, hoef je geen ICT-genie te zijn. 3CX is namelijk, in tegenstelling  tot traditionele en ouderwetse telefooncentrales, een uiterst gebruiksvriendelijk  communicatiesysteem met een minimum aan beheertaken. En dat werkt wel zo  prettig. 

2. Handige en innovatieve oplossingen 

3CX kan als open-platform zakelijke telefooncentrale lokaal draaien op Windows of  Linux, maar je kunt het ook migreren naar de cloud. Helemaal van nu dus, en veilig  bovendien: 3CX biedt een eenvoudige functie voor back-up en herstel, zodat jouw  gegevens van je lang-zal-ze-leven niet verloren gaan. 

3. Integreert naadloos met al je software systemen 

De integratie van 3CX met al je softwaresystemen is van ongekende kwaliteit. Zo kan  3CX zeer eenvoudig en probleemloos gekoppeld worden aan elk bestaand CRM programma, zoals Salesforce, ZOHO, Teamleader etc. Met de CRM-koppeling is de  medewerker in staat alle gegevens uit het CRM-programma direct te gebruiken: aan  de hand van nummerherkenning zet 3CX relevante klantgegevens op het scherm.  

4. Goed voor je portemonnee 

Met 3CX betaal je niet voor het aantal gebruikers, zoals dat bij andere systemen  gebruikelijk is, maar per gesprekskanaal. Dit staat toe dat 3CX moeiteloos meegroeit  met de groei van jouw bedrijf. En dat scheelt flink in kosten, nu én in de toekomst. 

En hoe zit dat dan met het Platinum Partnership wat wij met 3CX hebben?

Dat houdt  eigenlijk in dat onze focus vooral op dit product ligt, waarmee ook onze eigen medewerkers  dagelijks – en ’s avonds, en in het weekend – werken. Als je optimaal gebruik wilt maken  van 3CX, dus je er dus verstandig aan Green XS daarvoor in te schakelen.

Wil je meer weten over 3CX? Wil je een demonstratie van deze telecommunicatieapparatuur meemaken? Neem dan contact met ons op voor een  afspraak!

Oh, en voor wanneer het toerisme weer op gang komt: Green XS verzorgt ook de communicatie binnen hotelorganisaties met behulp van het 3CX Phone System. Moeiteloos kunnen er verbindingen worden gelegd met vrijwel alle hotelmanagement- en  boekingssystemen. Benieuwd naar wat dit voor voordeel oplevert? Neem ook dan contact met ons op!