Skip to content

Waarom onze servicedienst simpelweg beter is dan die van de telecomleverancier zelf

Zoals we je eerder al uitlegden, is Green XS jouw ‘partner in telecommunicatie’. Dat komt erop neer dat wij een soort tussenpersoon zijn tussen jouw bedrijf en de telecomleverancier, bijvoorbeeld Vodafone. Zodat jij, als je een bijzonder verzoek hebt of een storing wilt doorgeven, niet zelf contact op hoeft te nemen met de provider, maar dat je dat in plaats daarvan aan ons doorgeeft, zodat wij het verder oppakken.

Een vraag die nu misschien bij je opspeelt: “Waarom zou ik niet direct met de provider in zee gaan? Vanwaar de tussenpartij?”. Wij van Green XS leggen je graag uit waarom het verstandig is een partner in telecom te hebben:

1. Het kan best ingewikkeld zijn

Of je nou de telecommunicatie voor een bedrijf met vijf óf vijfhonderd  medewerkers moet regelen: het kan allemaal best ingewikkeld zijn. Installatie  wordt gelukkig voor je gedaan, maar nazorg is soms twijfelachtig. Als jij één van velen bent, krijgt het voor jou cruciale probleem geen voorrang op voor de  provider even belangrijke problemen. Dat kan soms tot ongewenste problemen  leiden, en dat wil je voorkomen. Hoe fijn is het dat er in geval van uitval direct  gekeken wordt naar het probleem en het wordt opgelost. Onze servicedienst  staat 24-7 klaar om er te zijn tijdens calamiteiten.

2. Een bij jou passende deal, met kostenbesparing als gevolg

Je zult niet alleen een keuze moeten maken voor de juiste provider, maar ook voor het juiste pakket. Green XS zorgt, als jouw partner in telecommunicatie, voor een perfect passende deal met de geschikte provider. Zodat jouw medewerkers niet worden beperkt door een datalimiet, maar zodat jij ook niet maand op maand onnodig veel geld uitgeeft aan overbodige data. Daarnaast  levert Green XS, die door providers als serieuze partner wordt gezien en die  groot inkoopt, jou kostenbesparing op.

3. Je bespaart tijd én gedoe

Het uitzoeken van de juiste deal bij de juiste provider, de logistiek rondom de installatie, het altijd ter plekke moeten kunnen oplossen van onvoorziene problemen – het vergt tijd én kost energie. Jij hebt wel wat beters te doen, dus je telecom kan je met een gerust hart aan ons overlaten.  Wij nemen jou zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen voor een werkwijze die zo min mogelijk invloed heeft op de dagelijkse productie van jouw bedrijf. Wij zorgen  ervoor dat jij geschikte diensten afneemt bij een passende leverancier. Wij verzorgen een ‘rimpelloze’ uitrol van jouw telecom, én leveren 24/7 nazorg.

Drie heldere redenen waarom het verstandig is voor élk bedrijf met al vanaf vijf werknemers om een partner in telecommunicatie aan te nemen. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.