Skip to content

‘We wish you a merry…. 3CX!’

Donderdag 23 december 2021

De feestdagen staan weer voor de deur! Ondanks alle beperkende maatregelen waar we in zitten is het weer de tijd voor familie en vrienden. Dit is tevens een mooi moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. Zo ook voor mij en Green XS. Het was weer een bewogen jaar die voorbij is gevlogen!

Thuiswerken met 3CX

‘Als ik kijk naar het jaar 2021 dan komt met name de werking van 3CX als eerste naar boven drijven. De ondernemer in mij denkt dan eerlijk gezegd als eerste: ‘Komend jaar gaan we 3CX  nóg meer promoten naar onze relaties!’ Want als je écht een heel goede mobiliteitsoplossing wilt hebben, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Zeker voor de thuiswerkers in deze tijd. Voor velen is thuiswerken nog steeds hinderlijk en niet wenselijk, alhoewel velen het ‘nieuwe’ fenomeen juist heerlijk vinden. Green XS kan ervoor zorgen dat de thuiswerk situatie voor je werknemers goed wordt ingericht. 3CX biedt hiervoor de oplossing!

Een vraag die mijn relaties mij dagelijks stellen.  ‘Ja, maar hoe werkt dat dan, en wat heb je nodig?’ Eigenlijk is het een heel klein rijtje. Je hebt nodig;

  • Een rustige omgeving (evident uiteraard, maar toch even vermelden…!)
  • Goede PC of laptop
  • Headset
  • En…. 3CX!

3CX werkt als webcliënt op je PC. Hierdoor kan je goede gesprekken voeren en ben je bereikbaar voor je collega’s. Zo simpel is het en daarvoor kan je ons bellen!

‘Ik krijg ze niet te pakken’

Herken je het fenomeen: je belt een bedrijf, je krijgt de receptioniste aan de lijn en die probeert je tevergeefs door te verbinden. 3CX is daarin de oplossing. Het geeft namelijk inzicht in de status van je collega’s. Is je collega pauze aan het houden, onderweg, of met iemand in gesprek, een vergadering, dat soort dingen… Dit kan je meteen zien vanaf je webcliënt. In plaats van ellenlange pieptonen krijg je meteen antwoord qua bereikbaarheid.

Terugblik: hoe was 2021?

Met Green XS kijken we ondanks de pandemie terug op een heel goed jaar. We hebben weer veel mooie activiteiten kunnen doen voor onze klanten en mooie resultaten geboekt. Met name hebben we betere contracten en veel vernieuwingen doorgevoerd. Verder mochten we twee nieuwe collega’s verwelkomen: Wendy en Sanja. Wendy doet de administratie en Sanja doet bij ons de sales binnendienst. Mede dankzij hun komst staat er weer een goed Green XS team en daar ben ik blij mee. Tot slot hebben we een leuke nieuwe plek in Amersfoort Vathorst, een move waar we erg tevreden mee zijn!

Ambities voor 2022?

Dan de ambities! Uiteraard willen we weer een mooie groei bewerkstelligen maar allereerst ligt de focus op bestaande klanten: wat kunnen we nog meer voor hen doen? Je merkt toch vaak dat deze klanten meer zaken bij ons onder brengen: zo hebben we best veel klanten die mobiele telefonie bij ons onder hebben gebracht en uiteraard kunnen we dan ook de vaste telefonie doen. Verder kunnen we voor bestaande relaties meer tussentijdse data analyses doen. Hier komen altijd wel mooie nieuwe kansen uit. En tot slot: nieuwe klanten betekent nieuwe gezichten, nieuwe verhalen en leuke contacten. Daar heb ik persoonlijk altijd wel een drive in.

Beste mensen, fijne feestdagen, blijf gezond en laten we hopen dat 2022 een beter perspectief bied!

Namens het hele team van Green XS: ‘Merry Christmas!’

Martijn van Dijk

Green XS