Skip to content

Zet slechte bereikbaarheid om in probleemloos mobiel bellen

Komt dit bekend voor? Je staat buiten uitgebreid te bellen met een klant of een leverancier. Je loopt nog even het bedrijfspand binnen om de laatste gegevens te checken…. weg verbinding! Of je loopt als thuiswerker van beneden naar de zolderwerkkamer: geen signaal, geen klant meer aan de lijn. Gemist kans! Green XS zorgt ervoor dat u voortaan probleemloos mobiel belt: binnen en buiten!

Slechte bereikbaarheid

Veel bedrijven kampen met een slechte bereikbaarheid. De oorzaak ligt in de wijze waarop we vandaag de dag bedrijfspanden en woningen bouwen. Die moeten voldoen aan de meest strenge isolatiewaarden. Extra kwaliteit isolatie in de puien. Driedubbel glas of HR++ mét extra coating. Dakisolatie waar geen druppeltje warmte naar buiten of naar binnen sijpelt. Daar hebben telecommunicatiesignalen last van. En daar hebben wij de oplossing voor!

Probleemloos mobiel bellen

Voor de bereikbaarheid van het gebruik van de mobiele telefoon in een pand zijn meerdere oplossingen denkbaar. Zoals de mifi-router. ‘Mifi’ is een samentrekking van ‘mobile’ en ‘wifi’. Het is een apparaatje dat, ongeacht waar u bent, 2G-, 3G- of 4G-verbinding maakt met het internet. Het werkt op een eigen, oplaadbare accu en heeft een eigen simkaart. Daarmee is internetverbinding locatieonafhankelijk gegarandeerd. Op bijvoorbeeld bouwplaatsen wordt er veel gebruik van gemaakt: ideaal. Ook in andere panden – loodsen, kantoorpanden met veel gewapend beton – biedt de mifi-router goede oplossingen.

 

Overal bereikbaar

Veel moderne laptops en tablets zijn uitgerust met een insteekmodule voor een simkaart. Ook daarmee versterk je je bereikbaarheid. In feite heb je dan, als op de laptop of tablet de juiste software is geïnstalleerd, je complete kantoor op beeldschermformaat bij de hand, inclusief (beeld)telefonie. Totaal locatieonafhankelijk, van de bovenste etage van de wolkenkrabber tot in de kelder, kunt u rustig uw werk doen.

Aantrekkelijke tarieven, per maand opzegbaar

Als dé specialist op het gebied van telecommunicatie levert Green XS mifi-routers in alle soorten en maten, én sim only-abonnementen. Wij zijn onafhankelijk. KPN, T-Mobile, Vodafone of andere provider: het is ons om het even. Wij zijn alleen geïnteresseerd in de provider die ú de beste oplossing biedt. Dankzij de wet van de grote getallen – wij kopen bij alle providers grote bundels in – kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven berekenen. Daarnaast zijn onze abonnementen per maand opzegbaar. Dus werkt u nu nog vooral thuis, maar straks niet meer, dan is zo’n abonnement zeker een oplossing voor u!

Beste oplossing

Green XS noemt zich met recht dé specialist op het gebied van telecommunicatie: wij zijn een van de weinige, zo niet het enige bedrijf in Nederland dat zich exclusief bezighoudt met telefoonverkeer en dataverbindingen. Wij richten ons op MKB- en MKB+-bedrijven: niet alleen voor de zaak, maar ook om thuiswerken probleemloos te laten verlopen. We zeiden het al: Green XS werkt onafhankelijk van welke provider dan ook. Zo kunnen wij voor u altijd de beste oplossing bieden.